РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Трирічне диво в Будинку мрії

У сімейному дитячому будинку для ВІЛ - позитивних дітей маленьке диво - трирічний Михайло. На запитання «Звідки ти з’явився?» Міша відповідає: «З крамниці».

Всеукраїнська акція вшанування жертв катувань української міліції

29.06.10 | Ярослав Минкин
У Києві 25 червня, біля Міністерства внутрішніх справ, пройшла акція, присвячена пам’яті «закатованих міліцією», ініційована національною освітньою програмою «Розуміємо права людини».

Всеукраїнська акція вшанування жертв катувань української міліції

17.06.10
У п’ятницю, 25 червня, о 11:00, з нагоди Міжнародного Дня ООН проти катувань ініціативна група «Розуміємо права людини» встановить пам’ятну стелу під Міністерством внутрішніх справ України. Таким чином громадськість вшанує жертв катувань української міліції.

Тренинг для лидеров общественных организаций

11.06.10
Завершился трехдневный тренинг для лидеров общественных организаций г.Макеевка, посвященный темам фандрейзинга, написания проектов и сотрудничества с властями.

На Чернігівщині суд скасував комендантську годину для підлітків

11.06.10 | unian.net
Деснянський районний суд Чернігова скасував комендантську годину для підлітків у Чернігівській області.

Про це повідомили у Чернігівському громадському комітеті захисту прав людини.

Суд виніс рішення, яким визнав, що комендантська година для підлітків є незаконною і Чернігівська обласна рада порушила конституційне право громадян на свободу пересування.

Підтримка молодих мам

04.06.10
У рамках проекту «Правозахисна дитяча мережа» набирає обертів напрямок з підтримки молодих мам. Так, у донецькому «Місті Сонця» таких дівчат вже троє. Всі вони – студентки одного з макіївських ПТУ.

Справу про напад автоматників закрито. Пілігрим здобув перемогу!

04.06.10 | m-x.org.ua
Двоє підлітків з Кривого Рогу, яких у січні намагалися примусово вивезти з маріупольського «Пілігрима», судом були повернуті своєму прийомному батькові. Офіціальну опіку відновлено, діти можуть повернутися в родину.

У МАКІЇВЦІ СТАЛО ЩЕ СМАЧНІШЕ

03.06.10
Вихованці «Дитячого села» від душі вітають свого «смачного спонсора» Олену Прохорову з відкриттям нового кафе! Кафе «Телець» розташовано на вулиці Леніна неподалік від зупинки «92-квартирний будинок».

Олена вже більш ніж два роки підтримує «Дитяче село», передаючи кожного тижня набір білкових продуктів, яких завжди не вистачає у будинку, населеному в середньому 10-ма зростаючими організмами.

Мережу правозахисних дитячих центрів відзначено нагородою міського конкурсу Макіївська весна

17.05.10
Підбито підсумки щорічної акції «Макіївська весна». В 11-й раз престиж-премія зібрала найактивніших та найгідніших жителів 300-тисячного міста, щоб відзначити їх досягнення.
Одним з переможців в номінації «Молодіжний проект року» в розділі «Наше майбутнє» стала ГМО «М.АРТ.ІН-клуб» зі своїми активними проектами «Мережа правозахисних дитячих центрів» та "Разом до дитинства. Активна громада, відкрита влада".