РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Табачник хоче повернути вступні іспити до вузів

12.11.10 | УНІАН Права людини | human-rights.unian.net
Міністерство освіти і науки України планує повернути вступні іспити до вищих навчальних закладів

Хочу, чтобы депутаты помогали детям Северодонецка

12.11.10 | Александр Зарвовский
Своим виденьем ситуации в родном городе в свете минувшей избирательной кампании поделился социальный работник правозащитного детского центра, депутат Северодонецкого горсовета в 1998 - 2002гг. Александр Зарвовский.

Чи є майбутнє у Олени та Каті?

08.11.10
До центру дитячої реабілітації «Республіка Пілігрим» протягом багатьох років потрапляють діти з різними життєвими ситуаціями. Деякі з них живуть тут кілька років, місяців, а дехто - лише кілька днів. Долі у дітей різні, але кожна з них - складна і важка.

Нові володіння - нові сподівання

05.11.10 | Олена Горгадзе-Кузнецова
3 листопада. 12:30 – точка відліку нового етапу у житті МГО «М.АРТ.ІН-клуб». Саме з цієї хвилини можна впевнено казати про розвиток нового напрямку роботи громадської організації – трудової терапії. Чому раптом так? – Тому що організація нарешті придбала те, про що довгий час могла лише мріяти – ФЕРМУ, працювати на якій будуть вихованці реабілітаційних центрів «М.АРТ.ІН-клубу». Ідея створення підсобного господарства, яке дало б змогу покращити якість харчування дітей та молодих людей, які живуть у «Дитячому селі», а також дасть змогу реалізувати масштабний план організації трудового виховання дітей, вже давно була в планах керівника організації Вікторії Федотової.

Дом не колесах

04.11.10
В середине октября «Детская деревня» стала вдвое мобильнее. Благодаря подарку постоянного донора организации Хуго Мюлленберга теперь «деревенские» воспитанники получили возможность путешествовать.

Підсумкова публікація «Дії на захист дітей груп ризику: досвід Польщі, Німеччини та України»

26.10.10 | Костянтин Рєуцький | edu.helsinki.org.ua
Пропонуємо до вашої уваги підсумкову публікацію за результатами тристороннього проекту «Дії на захист дітей груп ризику: досвід Польщі, Німеччини та України». Публікація містить аналіз ситуації з дотриманням прав дітей груп ризику в Україні, опис систем допомоги дітям кризових категорій у Польщі та Німеччині та рекомендації для українського уряду щодо покращення існуючої ситуації.

Мережа правозахисних дитячих центрів Донбасу надала свої послуги 1200 клієнтам.

21.10.10
Таким чином на п’ять місяців раніше виконано взяте зобов’язання, яке мережа з шести громадських організацій планувала здійснити протягом двох років роботи проекту. Серед клієнтів мережі - як немовлята, так і повнолітні особи, права яких було порушено у дитинстві (переважно з числа сиріт). Також є серед них дорослі, які опікуються долею знедолених дітей, і зверталися за консультаціями до юристів правозахисних центрів.

На українські права намалюють карикатури

21.10.10 | http://ngo.donetsk.ua | ngo.donetsk.ua
Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) презентувала сайт «Карикатури з прав людини». Роботи відомих українських карикатуристів, присвячених правам людини тепер кожен може знайти за адресою: http://helsinki.org.ua/caricature.

Защита прав детей - Польская модель

17.10.10 | БФ ПИЛИГРИМ
Социальные работники и юристы Правозащитной детской сети из Донецкой и Луганской областей были приглашены в Польшу на семинар по теме «Защита прав детей и опека над детьми, находящихся под угрозой деморализации». Организатором выступил «Хельсинский фонд по правам человека», Варшава, совместно с правозащитной организацией «Поступ» и Сетью правозащитных детских центров Донбасса. Украинцы смогли ознакомиться с воспитательной системой и профилактикой детской преступности, а также преступлений против детей в Польше.