РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

У МАКІЇВЦІ СТАЛО ЩЕ СМАЧНІШЕ

03.06.10
Вихованці «Дитячого села» від душі вітають свого «смачного спонсора» Олену Прохорову з відкриттям нового кафе! Кафе «Телець» розташовано на вулиці Леніна неподалік від зупинки «92-квартирний будинок».

Олена вже більш ніж два роки підтримує «Дитяче село», передаючи кожного тижня набір білкових продуктів, яких завжди не вистачає у будинку, населеному в середньому 10-15-ма зростаючими організмами. У «Селі» дотримуються кількох принципів, якщо говорити про харчування дітей – «Ніяких витребеньок», «Усе власноруч» та «Здорове харчування». Багато в чому це обумовлено розумінням того, що дитину з неблагополучного середовища навряд чи буде пестити життя у майбутньому. Скоріш за все, те харчування, яке вона зможе собі дозволити, ставши дорослою, буде простим і недорогим, у перші роки самостійного життя – точно. Тому їжа, яка має стати звичною для дитини, має приносити користь (чіпси та хот-доги – суворе табу!) і не вимагати великих витрат. У «Дитячому селі» кожного вихованця включено до графіку чергування на кухні, тому всі діти вміють готувати – вже за місяць-два навіть 6-річні хлопчаки печуть запашний домашній хліб, варять суп та кшуі навіть з заплющеними очима можуть на шинкувати капустний салат. Ще одна причина такого аскетизму – скромне фінансування «Дитячого села». Молочні та м’ясні продукти нині дорогі, а для чималої компанії вихованців притулку їх ніколи не буває забагато.

Тому ніколи не постає запитанні, кому сьогодні їхати до тітки Олени за гостинцями. Раз на тиждень діти привозять з кафе "Альянс", в якому Олена Прохорова – господиня, важкі сумки з яйцями, м’ясом, замороженими котлетками, сиром та іншими корисними ласощами.

В «Альянсі» «М.АРТ.ІН-клуб» регулярно замовляє кейтерінг – ресторанне обслуговування віїзних заходів, проводячи тренінги та конференції для великої кількості відвідувачів. Гості таких заходів завжди особливо вдячні за смачні гарячі обіди. Слід зауважити, що на кулінарії тітка Олена розуміється і кухарі у неї завжди - одні з кращих.

Команда «М.АРТ.ІН-клуба» ті вихованці «Дитячого села» бажають успішного старту «Тельцю» та процвітання своїй постійній партнерці Олені Прохоровій.