http://rights.martin-club.org.index.php?id=1274109499

Мережу правозахисних дитячих центрів відзначено нагородою міського конкурсу Макіївська весна

17.05.10
Підбито підсумки щорічної акції «Макіївська весна». В 11-й раз престиж-премія зібрала найактивніших та найгідніших жителів 300-тисячного міста, щоб відзначити їх досягнення.
Одним з переможців в номінації «Молодіжний проект року» в розділі «Наше майбутнє» стала ГМО «М.АРТ.ІН-клуб» зі своїми активними проектами «Мережа правозахисних дитячих центрів» та "Разом до дитинства. Активна громада, відкрита влада".

Цього року на фестивалі було представлено 30 номінацій. «Зв’язок часів», «Вірність традиціям», «Юне дарування», «Спортивна слава» та багато інших. Це дозволило журі відзначити досягнення городян фактично у всіх сферах життя.
Урочисту церемонію нагородження переможців відкрив міський голова Олександр Мальцев:
- «Макіївська весна» стала символом, візитівкою нашого міста! Це свято стало стимулом до праці, досягнень, перемог, до того, щоб наше місто стало ще кращим та затишнішим. Сьогодні в одинадцятий раз будуть названі імена переможців, імена трудових та творчих колективів, макіївчан, які минулого року, не дивлячись на усі політичні, економічні труднощі, досяги серйозних успіхів. Відкриваючи одинадцяту міську акцію «Макіївська весна», я вітаю всіх макіївчан з цим святом труда, здійснень та успіхів.
Привітати макіївчан с ХI весною приїхав її ініціатор та засновник, Голова Ради Міністрів Автономної Республіки Крим, почесний громадянин Макіївки Василь Джарти. Підтримати макіївчан також вирішили єпископ Макіївки Варнава, художній керівник Донецького, національного академічного українського музично-драматичного театру Марк Бровун, директор Інституту невідкладної та відновлювальної хірургії Академії медичних наук України ім.. Гусака Владислав Гринь, срібний призер Олімпійських ігор в Пекіні, знаменита спортсменка Ірина Лищинська, народний артист України, художній керівник Донецького академічного театру опери і балету ім.. Солов’яненко Вадим Пісарев, начальник Донецького областого управління освіти та науки Юрій Соловйов, заслужений робітник культури України, легендарна ведуча Донецького телебачення Людмила Царевич та інші.
Проект "Разом до дитинства. Активна громада, відкрита влада" реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Данії, що була надана через ПРООН та Творчий Центр ТЦК. Реалізація проекту "Мережа правозахисних дитячих центрів Донбасу" стала можлива завдяки фінансуванню Представництва Європейської Комісії в Україні.
«М.АРТ.ІН-клуб» вже не вперше стає переможцем цього конкурсу – 2004 року громадську організацію також відзначили нагородою «Макіївської весни».