РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Благодійна акція

22.10.09
У середині жовтня учні загальноосвітньої школи №80, що знаходиться у селищі Ханжонкове, неподалік від “Дитячого селища” у рамках благодійної акції “Сотвори добро” зібрали і передали вихованцям реабілітаційно-тренінгового центру гуманітарну допомогу. Серед подарунків — овочі, фрукти, домашня консервація, каші, солодощі. Від імені усіх вихованців “Дитячого селища” висловлюємо щиру подяку педколективу, школярам та їх батькам!

У “МАРТІН-клубі” поповнення!

13.10.09
Одна з клієнток правозахисного дитячого готелю 17-річна Ілона Бєлодєдова стала мамою. Довгоочікувану та кохану малючку вагою 3250 грамів та 52 сантиметри на зріст молода мама вирішила назвати Розаною.

Місто дітей: луганські посадовці готові допомагати дітям-сиротам

12.10.09 | Світлана Тарабанова, Луганськ | коментарі: 16.11.09
Минулої середи, на східцях перед входом до Луганської облдержадміністрації почалося незвичайне будівництво. Буквально за декілька хвилин виросло “Місто дітей”. Саме так називалася акція правозахисного центру “Поступ”, який вирішив виступити на захист права дітей-сиріт на житло.

Місто дітей: кампанія з захисту права дітей-сиріт на соціальне житло

02.10.09
У середу, 7 жовтня перед будівлею Луганської обласної державної адміністрації відбудеться акція “Місто дітей”, мета якої — привернути увагу громадськості та чиновників до проблеми недотримання конституційного права на житло дітей-випускників інтернатських закладів області

Літній дім — правозахисний дитячий табір

29.09.09 | Олена Горгадзе-Кузнецова | літо, діти, відпочинок, реабілітація, правозахист
Молодіжна громадська організація “М.АРТ.ІН-клуб” при фінансуванні Єврокомісії провела акцію “Літній дім — правозахисний дитячий табір”. Мета — рекреаційна реабілітація дітей із родин групи ризику та дітей з особливими потребами. Більш ніж 50 хлопців та дівчат у супроводі вихователів протягом 10 днів жили у кемпінгу, розташованому у сосновому лісі неподалік від с.Щурове на березі Блакитних озер.

Музика об’єднує, зціляє, виховує

11.07.09 | Олена Горгадзе-Кузнецова
В один з перших вихідних вересня вихованці “Дитячого селища” - реабілітаційно-тренінгового центру для дітей та підлітків у стані кризи завітали в гості до хорової студії Донецького національного університету.