РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Анонс Громадські слухання на тему «ДІТИ БЕЗ СІМ’Ї»

26.02.10 | editor
У вівторок, 20 квітня о 10:00 за адресою: Макіївка, вул.Свердлова, 38 (район басейну трубзаводу), 2-й поверх МГО «М.АРТ.ІН-клуб» скликає другі громадські слухання, на яких обговорюватиметься тема «ДІТИ БЕЗ СІМ’Ї».

Шанс на порятунок

22.02.10
У дитячому відділенні онкогематології Інституту невідкладної відновлювальної хірургії, який знаходиться на території ОЦКЛ, лікуються дітки, хворі на рак крові. Специфіка цього захворювання є такою, що будь-якої миті дитині можуть бути необхідні тромбоцити, які беруть із крові донора. Нажаль, дуже часто буває неможливо швидко знайти донорську кров, що призводить до значного погіршення стану дитини.

Україна посідає третє місце за кількістю звернень до Євросуду

22.02.10
2009 року кількість звернень до Європейського суду з прав людини збільшилася на 15% у порівняні з 2008 роком – до 57,1 тис. Найбільша кількість заяв, що знаходяться на розгляді у Європейському суді з прав людини станом на 31 грудня 2009 року, надійшла проти Росії (33,55 тис. або 28,1% всіх заяв), Турції (13,1 тис., або 11,0%), України (10 тис., або 8,4%), Румунії (9,8 тис., або 8,2%) та Італії (7,15 тис., або 6,0%).

Свідки у кримінальних справах отримають право на адвоката

17.02.10
Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект закону "Про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України" щодо права свідка на адвоката. Як передає кореспондент УНІАН, “за” ухвалення даного законопроекту проголосували 268 народних депутатів із 409, зареєстрованих в сесійній залі. Законопроектом пропонується внести зміни до Кримінально-процесуального кодексу України, згідно з якими свідок має право бути допитаним в присутності обраного ним адвоката або іншого фахівця в галузі права, що відповідно до закону має право надавати правову допомогу

Волонтерка з Тайваню зняла документальне відео про правозахисний дитячий готель

17.02.10
Нещодавно ми отримали подарунок від волонтерки з Тайваню Наї-Чуан Лінь - документальний фільм про її перебування в Україні, роботу у правозахисному дитячому готелі та літній відпочинок клієнтів правозахисної дитячої мережі. Мови фільму - хакка та мандарин. Thank you, Chuan!

Movie of Nai-Chuan Lin from M.ART.IN-club on Vimeo.

День закоханих. Весілля у Місті Сонця .

13.02.10
15 лютого у 13:00 у Макіївському міському Палаці шлюбу, розташованому за адресою: вул.Островського, 32 (центр міста, біля театру юного глядача та МЕГІ), візьмуть шлюб Катерина Ващіленко та Володимир Шейкін. Після закінчення офіційної частини у реабілітаційному центрі «Місто Сонця» (Донецьк, вул.Сіверськая, 7, р-н залізничного вокзалу) відбудеться святкування (початок – близько 15:00).

РОЗШУК

01.02.10
МІНЬКО Андрій Ігоревич 1987р.н. Зріст: 1м86см, спортивної комплекції. Особливі прикмети: пагано бачить без окулярів, на лівій щоці родима пляма світло-коричневого кольору. Народився та жив у м.Харків 8 грудня 2003р. пішов до школи (будучи учнем 11 класу), але на заняттях не з’явився. Пошуки юнака не дали результатів. Офіційно його визнано зниклим без вісті.

В центрі уваги - молоді мами. Шанс на майбутнє.

28.01.10
25 січня у Донецькому прес-клубі відбулося засідання, на якому представники громадських організацій та державних соціальних служб разом із журналістами обговорювали проблему відсутності житла для молодих сиріт, які стають батьками. Більше половини випускників інтернатських закладів не забезпечені житлом. Ця цифра лякає з урахуванням того, що лише у Донецькій області кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування становить майже 13 тисяч. Частково ця проблема вирішується завдяки влаштуванню сиріт до ПТУ, де є гуртожитки. Відкладена подібним чином проблема загострюється у той момент, коли молоді сироти дізнаються про те, що скоро самі стануть батьками. Сімейних гуртожитків чи соціальних центрів для матері і дитини в Україні одиниці, у Донецькій області нема жодного.

Ми стали переможцями у конкурсі Громадянська еволюція !

27.01.10
З травня по грудень 2009 року в Україні тривала інформаційна кампанія, оголошена Порталом неполітичних новин NGO.donetsk.ua – конкурс громадської журналістики «Громадянська еволюція». Проведений конкурс був присвячений темі розвитку громадянського суспільства в Україні та направлений на популяризацію діяльності громадських організацій та ініціатив. Для значного впливу на життя людей та змін у державній політиці громадські організації України мають сформувати навколо себе стале інформаційне ядро та стати звичайним явищем в інформаційному полі України. МГО "М.АРТ.ІН-клуб" посіла перше місце в номінації "Найкращий фоторепортаж з місця подій" та третє місце у номінації "Найкращий друкований матеріал". Також перше місце у номінації "Найкращий друкований матеріал" посіла стаття Олени Розсказової про роботу Луганської правозахисної дитячої приймальні "Кукушата".