РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Шанс на порятунок

22.02.10
У дитячому відділенні онкогематології Інституту невідкладної відновлювальної хірургії, який знаходиться на території ОЦКЛ, лікуються дітки, хворі на рак крові. Специфіка цього захворювання є такою, що будь-якої миті дитині можуть бути необхідні тромбоцити, які беруть із крові донора. Нажаль, дуже часто буває неможливо швидко знайти донорську кров, що призводить до значного погіршення стану дитини. Донори потрібні постійно – багато хто з маленьких пацієнтів клініки потребує постійного переливання крові.
Стати донором, а значить допомогти дитині вижити, може кожна здорова людина. Для цього необхідно з паспортом прийти до станції переливання крові. Якщо хочете надати допомогу конкретному малюкові – необхідно знати його фамілію та ім’я, дату народження, діагноз та місце лікування. Ці дані можна отримати у лікарні. Дізнатися більше про потреби юних пацієнтів відділення онкогематології ІНВХ можна за тел.: (062)61 21 46 (Людмила Іванівна, БФ Наследие)

Дуже потребує допомоги маленький Богдан Падалко (1 рік і 8 місяців), який хворий на рак крові. Врятувати його може операція з пересадки кісткового мозку, вартість якої становить 200 тисяч доларів. Батьки хлопчика прохають, якщо є можливість, надати допомогу в збиранні коштів на операцію. Дякують наперед всім, хто відгукнеться.
Р/р 262541 в Гадяцькій філії АБ ПолтаваБанк
МФО 331360
Призначення платежу: поповнення картки рахунку (благодійна основа)
№ картки 26255014554001 код 21070039