РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Корреспондет: Сиротский дефицит

За относительно здоровыми грудными малышами теперь в Украине выстраиваются в очередь - только в столице сотня семей ждет возможности усыновить младенца. На больных сирот-подростков среди усыновителей спрос невелик.

К вниманию принимающих решения в области защиты прав детства

16.06.11
2700 лет права детей и женщин находятся под защитой Бога. Это зафиксировано в Библии - Книге пророка Исайи (гл.10) Ветхого завета. Как известно, Библия является интернациональным общепризнанным источником, ставшим основой для законодательных норм в странах с христианской культурой.

Вело-экшн "Украина без сирот" 1-й день (видео)

14.06.11 | Fund_Pilgrim | vimeo.com

Untitled from Fund_Pilgrim on Vimeo.

11 июня в Мариуполе стартовал беспрецедентный велотур по городам Украины, который понес через все государство главный призыв – «Украина должна быть без сирот». Усыновленные и приемные дети, их родители отправились в тысячекилометровое путешествие, чтобы сказать людям: давайте открывать двери наших сердец и домов для детей-сирот, которые нуждаются в родителях.

Велотур "Україна без сиріт" стартував 11 червня

11.06.11
В Україні більше 100 000 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Станом на 01.04.2011 на централізованому обліку дітей, які можуть бути усиновлені, перебувало 28 625 дітей (за даними Державного департамент з усиновлення та захисту прав дітей України).

Донецьк приєднався до всеукраїнської кампанії проти насильства (ФОТОРЕПОРТАЖ)

10.06.11
9 і 10 червня у Львові, Одесі, Сімферополі, Донецьку і Харкові розпочинається національна інформаційна кампанія, яка закликає українців разом виступити проти насильства. В рамках кампанії по всій Україні буде розповсюджено 500,000 малинових браслетів з гаслом «Залишайся людиною», тому кожен українець, одягнувши браслет, матиме змогу виступити проти насильства. Кампанія стартувала в Києві 3 червня. Сьогодні естафету перейняв Донецьк. Арт-конструкцію у вигляді сплетених рук, яка символізує спільний заклик українців проти насильства, було встановлено на бульварі Пушкіна.

13-річні школярки втекли з дому на зустріч із «багатим буратіно» з Інтернету

09.06.11 | Украина Криминальная | cripo.com.ua
У Житомирі міліція знайшла двох підлітків, які зникли при невідомих обставинах, кілька днів тому. Дівчата зізналися правоохоронцям, що втекли із дому, щоб зустрітися із «багатим буратіно» із інтернету. «Принц на білому лімузині» так і не з’явився, і насправді виявився звичайнісіньким 27-річним одруженим водієм.

Інформація про розширення діяльності Національної "гарячої лінії" з питань запобігання насильству та захисту прав дитини

09.06.11 | Майдан | maidan.org.ua
Через різке збільшення кількості дзвінків на Національну «гарячу лінію» з питань запобігання насильству та захисту прав дитини, а також у звязку із рекомендаціями Комітету ООН з прав дитини до України 2011 р. Центр «Ла Страда-Україна» розширив графік роботи НГЛ.

У макеевских школьников из-за закрытия школ не будет выпускного

07.06.11 | Novosti.dn.ua | novosti.dn.ua
Центрально-городской районный суд Макеевки отказался удовлетворять ходатайство о приостановке действия решения Макеевского городского совета о ликвидации школ № 3, № 27, № 94 № 100. Об этом сообщила руководитель инициативной группы родителей макеевской школы № 100 Елена Ануфриева.

Донецьким молодіжним організаціям дадуть безкоштовні приміщення

07.06.11 | NGO.donetsk.ua | www.ngo.donetsk.ua
Донецький міський молодіжний центр, створений у місті на початку цього року, оголошує про проведення на своїй базі Міської конференції молодіжних громадських організацій. Про це у своєму блозі пише завідувач відділом підтримки молодіжних ініціатив Донецького міського молодіжного центру Раміль Замдиханов.

11-летняя румынка сделала 23-летнюю маму бабушкой

07.06.11 | АиФ | www.aif.ua
Свою первую дочь Рифка Станеску родила в 12 лет.