http://rights.martin-club.org.index.php?id=1307461427

Донецьким молодіжним організаціям дадуть безкоштовні приміщення

07.06.11 | NGO.donetsk.ua | www.ngo.donetsk.ua
Донецький міський молодіжний центр, створений у місті на початку цього року, оголошує про проведення на своїй базі Міської конференції молодіжних громадських організацій. Про це у своєму блозі пише завідувач відділом підтримки молодіжних ініціатив Донецького міського молодіжного центру Раміль Замдиханов.


Співорганізатором Конференції виступає Управління у справах сім’ї, молоді і міжнародних зв’язків Донецької міськради.

За словами організаторів, захід відбудеться 23 червня у стінах ДГМЦ за адресою: Донецьк, б Шевченка, 54. Початок зустрічі заплановано на 15 годину.

Для участі в Міській конференції молодіжним громадським організаціям необхідно подати заявку до Оргкомітету заходу за e-mail: dgmc2011@mail.ru. У заявці потрібно вказати: найменування організації, адресу реєстрації та фактичне місце розташування, контактну інформацію: телефони, адресу електронної пошти, дислокацію в інтернеті, кількість членів організації, цілі і завдання її існування, а також тези передбачуваного виступу.

Присутні мають намір не тільки презентувати Донецький міський молодіжний центр, як нове місце зустрічі громадських молодіжних організацій міста. У планах конференції вислухати думку т.зв. лідерів думок про нинішній стан молодіжної політики в місті, обмінятися пропозиціями щодо її удосконалення. Крім того, керівництвом Молодіжного центру планується попередній збір і аналіз інформації про поточні потреби громадських організацій - учасників конференції. У перспективі, керівництво Центру планує на основі вивченої інформації підготувати звернення до міської влади про підтримку найбільш затребуваних організацій.

Зі свого боку Донецький міський молодіжний центр обіцяє кожній структурі, що взяла участь у Конференції, виділення приміщень для проведення заходів на безоплатній основі, повідомляє "novosti.dn.ua". Графік виділення приміщень буде розроблений після збору попередніх запитів.

коментарі

новий коментар