РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Мами влаштували флеш-моб з годування дітей груддю через образу. Фото

07.07.12 | Украинская правда | life.pravda.com.ua
Понад 200 мам з грудними дітьми влаштували флеш-моб на знак протесту проти неввічливої поведінки офіціантки одного з кафе британського Брістоля.

28-річна Келлі Шеешер стверджує, що офіціантка одного з кафе її образила, за те, що жінка годувала дитину грудьми на публіці, пише The Daily Mail

Келлі каже, що історія трапилась з нею у Park Street Cafe, що у Брістолі. Там офіціантка сказала жінці, що якщо вона хоче погодувати дитину груддю, мусить сісти у десь у куті.

Тоді молода мама пішла вниз по вулиці і біля машини її наздогнала офіціантка, яка крикнула "Не приходь більше у моє кафе з оголеною груддю!"

Келлі зізнається, що коли це трапилось, вона була абсолютно налякана і шокована, бо ж вона всього лише хотіла погодувати дитину і Брістоль – місто, яке дружнє для сімей (family-friendly)

"Ви бачите у нічних клубах дівчат, на яких є дуже мало вбрання, то чому виникають проблеми з тим, що я годую дитину груддю" – каже Келлі.

Жінка описала історію у Facebook, а інші мами обурились і вирішили влаштувати флеш-моб проти такого ставлення. Мами, які назвали себе "лактивістами" організували таку "акцію" саме через Facebook.

Група мам пройшлась до кафе під наглядом поліції і під аплодисменти школярів, які стояли поряд.

Келлі сказала: "Ми зробили саме не акцію протесту, а мирне зібрання. Публіка і поліція справді гарно на нас реагувала".

Власник кафе Дейвід Понтіні дуже вибачався перед жінками і пригостив кожну з мам безкоштовнм чаєм чи кавою і тістечком. Після цього випадку він поставив на кафе знак "Тут дозволено годувати груддю".

коментарі

новий коментар