РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

День молитви за сиріт - 6 листопада 2011р.

19.04.11 | www.ukrainabezsyrit.org | www.ukrainabezsyrit.org

«Захистіть сироту» (Ісаї 1:17)



В Україні 30 000 Церков та 30 000 дітей-сиріт, яким потрібна сім’я. Час змінити цю статистику – в Україні має стати більше Церков і не залишитися дітей-сиріт.



Що таке День молитви за сиріт

У цей день Церкви по всій Україні приділяють особливу увагу дітям, які залишилися без піклування батьків. Метою Дня молитви є нагадати людям про Боже ставлення до таких дітей і показати шляхи, як їм допомоги. Адже лише активною дією ми зможемо виконати Боже повеління «зглянутися над сиротами» (Якова 1:27). День молитви проводиться у першу неділю листопада; основні заходи відбуваються під час недільної служби.



Для чого потрібен День молитви за сиріт

Бог називає себе Батьком сиріт і особисто опікується їхньою долею. Він усіх закликає проявити любов до кожної такої дитини і зробити все можливе, щоб у неї була сім’я (Пс. 68:6). Служіння дітям-сиротам — не просто соціально значима, благодійна справа — це Євангелія в ділах! Це нагадування усім християнам, що вони свого часу також були усиновлені в Божу сім’ю, завдяки жертві Ісуса Христа.



Як відбувається День молитви за сиріт

Кожна помісна Церква самостійно вирішує, які заходи провести на День молитви. Це може включати загальну заступницьку молитву за дітей-сиріт, свідоцтва, проповіді, уроки недільної школи на дану тематику, презентації програм служіння дітям та багато іншого. Крім недільного служіння, Церкви можуть проводити різноманітні заходи напередодні чи після самого Дня молитви, у тому числі концерти, зустрічі домашніх груп та груп за інтересами, молитовні служіння, відвідування дитячих будинків тощо.



Хто організовує День молитви за сиріт

День молитви за сиріт – це ініціатива Альянсу «Україна без сиріт», всеукраїнського руху християн, Церков та організацій, які працюють в єдності, маючи одну спільну мету: охопити всіх дітей-сиріт справжньою християнською турботою, дати можливість кожній дитині зростати в люблячій сім’ї та попередити сирітство в Україні.

Якщо Ви бажаєте стати координатором Дня молитви у Вашій місцевості або маєте запитання щодо проведення заходів у Вашій Церкві, зверніться до регіонального координатора у Вашій області. Контакті дані координаторів можна дізнатися за адресою:

www.orphansunday.org.ua




e-mail: prayer.ukraine@gmail.com

тел. 063 946 40 38:



Якими матеріалами та можливостями можна скористатися

Альянс «Україна без сиріт» розробив низку матеріалів, щоб допомогти Церквам у проведенні Дня молитви, у тому числі буклети, плакати, відеоматеріали, презентації та інше. Також можна отримати контакти промовців для проповідей та свідоцтв, яких Ви зможете запросити до участі в заходах Вашої Церкви.



Хто може брати участь у Дні молитви за сиріт

У Дні молитви може брати участь будь-яка помісна Церква, незалежно від свого розміру та фінансових можливостей. Крім Церков, до заходів можуть долучатися благодійні та громадські організації, різноманітні засоби інформації, представники бізнесу та просто ініціативні люди.



На що впливає День молитви за сиріт


Спільна молитва віруючих та їхні практичні справи у служінні дітям-сиротам є головною передумовою того, що Україна стане країною без сиріт. День молитви за сиріт, без перебільшення, повинен стати визначним днем у втіленні цієї благородної справи. Наслідком цієї події будуть суттєві зміни в житті тисяч обездолених дітей, а християни матимуть ще одну можливість на власному досвіді відчути дію слів Ісуса Христа: «Хто приймає таку дитину в Моє Ім’я, той приймає Мене» (Мт. 18:5).



"Бо дуже могутня ревна молитва праведного!" (Як. 5:16).




Контактна інформація:

e-mail: prayer.ukraine@gmail.com

тел. 063 946 40 38

www.orphansunday.org.ua


www.ukrainabezsyrit.org


коментарі

новий коментар