РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Дивіться прем’єрний випуск програми "Моя країна. "13"

10.02.11 | inter.ua
"Інтер" представляє новий цикл авторських фільмів про важливі проблеми українського суспільства від провідних журналістів телеканалу - "Моя країна".
Дивіться прем’єрний випуск програми "Моя країна. "13" (автор - Акім Галімов, режисер - Наталя Нєдєлько, оператор - Іван Єрмаков) у вівторок 15 лютого о 23:15, програма буде присвячена безпритульним дітям в Україні.
Перший випуск "Моя країна. "13", прем’єра якого відбудеться на "Інтері" у вівторок 15 лютого, присвячений проблемі безпритульників. Для цих дітей навіть у цих жахливих умовах, у смороді і серед дохлих пацюків, найважливіше - остаточно не втратити людську гідність. безпритульні діти в Україні сьогодні - це вже не хвороба суспільства часів постперебудови, а наслідок безвідповідальності батьків. Ми все ще часто бачимо їх – на вокзалах, у підземеллях теплотрас, просто на вулиці, - але намагаємось не помічати. Безпритульники живуть окремим життям і, як правило, стають зайвими в суспільстві. У багатьох з них – тавро "непотрібності" у вигляді числа "13" на кисті руки. Це татуювання, яке роблять бездомні діти, означає – нещасливе дитинство.

Як вони організовують свій побут із настанням зими? Яка їхня психологія і чи прагнуть вони нормального життя? Чи допомагає їм у цьому держава? Чи займатися безпритульними – це переважно прерогатива волонтерів, часто іноземців, які витрачають свої гроші на допомогу "дітям вулиці"? Дивіться у першому випуску "Моя країна. "13" у вівторок 15 лютого о 23:15.

коментарі

новий коментар