РќРѕРІРёРЅРё
українська | русский | english увійти | реєстрація | забув пароль


логін

пароль

пам´ятати мене



віслати мені новий пароль

E-mail:

РќРѕРІРёРЅРё

Донецька молодь продалася, щоб допомогти знедоленим дітям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

04.01.11 | NGO.donetsk.ua | ngo.donetsk.ua
Більше 3 тисяч гривень назбирали волонтери на День святого Миколая. Молодь, так би мовити, продавала себе у рамках проекту "Побачення за гроші". У Макіївці є Дитяче село, яке підтримує громадська організація "Мартін-Клуб". Там живуть діти-сироти, молоді матері, люди з фізичними вадами. На ці гроші волонтери привітали їх.

Декілька громадських організацій Донецька ініціювали низку заходів, аби зробити дітей-сиріт хоч трохи щасливішими. Кожен має повірити у диво. Тоді воно неодмінно станеться.

Донецька обласна громадська організація «Демократичний альянс», донецька обласна молодіжна громадська організація «Поштовх», донецька станиця НСОУ «Пласт» спільно з православним братством святого праведного Петра Калнишевського розробили чіткий план творчих, традиційних, креативних, грошових або ж речових дій. Спектр iдей був досить широкий, тому кожен мiг обрати доброчинні заходи на свій смак.
Так протягом місяця в електронній мережі донеччани мали змогу взяти участь у другому благодійному аукціоні. Під назвою «Купуй побачення» він проходив в рамках всеукраїнського проекту «Святий Миколай збирає подарунки», організованого Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Демократичний Альянс».
Полем діяльності організатори обрали соціальну мережу «Vkontakte.ru». Відвідавши групу http://vkontakte.ru/club13677227, всі охочі й небайдужі до долі дітей-сиріт, могли взяти участь в заході та зробити їх щасливішими.
Сам аукціон був доволі креативним. По-перше, торгуватись за лоти мiг будь-хто, не залежно від віку та рахунку на кредитній картці. Та й самі виставлені товари не відповідали буденному сприйняттю слова «аукціон».
В електронних альбомах відвідувачі знаходили фото дівчат і хлопців. Саме ці легковажні, але й дуже жертовні особи були «лотами». Початкова ставка – 15 гривень. Хто запропонує найбільше грошей, отримає винагороду – побачення. Причому, «відкрутитись» від нього «виграш» не мiг, бо такі правила гри.
Організатори допомоги зібрали до купи всі пожертвувані одяг, книжки, іграшки й цукерки, закупили фрукти i iншi ласощi й привезли їх до Дитячого села. Окрiм подарункiв дiти змогли насолодитися виставою та концертом, що пiдготували для них гостi, а також щiрим та теплим спiлкуванням з молодими людьми. Вихованцi Дитячого села часто згадують iмена своїх нових друзiв i чекають нових зустрiчей.