http://rights.martin-club.org.index.php?id=1329347842

Павленко проінспектує Донеччину

16.02.12 | Жінчий консорціум України | wcu-network.org.ua
16 лютого відбудеться робоча поїздка Уповноваженого Президента України з прав дитини Юрія Павленка та керівника Управління забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України з прав дитини Людмили Волинець до Донецької області.

В рамках поїздки відбудеться зустріч Уповноваженого Президента України з прав дитини з головою Донецької обласної державної адміністрації. Також відбудеться нарада з керівниками структурних підрозділів ОДА, служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Донецької області за участі керівництва ОДА, першого заступника прокурора області, начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУ УМВС України в області.

Окремо в програмі поїздки запланована зустріч з представниками громадських та благодійних організацій, які працюють у сфері захисту прав дітей.
У програмі перебування також запланована поїздка до міста Макіївка Донецької області, в рамках якої Уповноважений Президента України з прав дитини відвідає дитячі заклади міста.

За додатковою інформацією щодо запланованих заходів звертайтесь до прес-служби Уповноваженого Президента України з прав дитини за телефоном (096) 298-12-34.

коментарі

новий коментар