http://rights.martin-club.org.index.php?id=1303590390

ВР ухвалила закони на захист прав дітей

23.04.11 | jeynews.com.ua
Протягом сесійного тижня 19-22 квітня Верховна Рада України ухвалила закони:

Прийнято в цілому закони:

- "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна дітей". Закон врегульовує правовідносини, які пов´язані з управлінням майном дітей, та усуває неузгодженості між нормами різних законів України.


- "Про ратифікацію Угоди про державну соціальну допомогу членам сімей військовослужбовців, загиблих в Афганістані та інших державах, в яких велися бойові дії". Угода допоможе створити правові підстави для вирішення питань щодо надання пільг для батьків, вдів, дітей, а також інших членів сімей військовослужбовців, які загинули під час виконання військового обов´язку в Афганістані та інших державах, в яких велися бойові дії.


-"Про внесення змін до статті 23 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" (щодо повноважень місцевих державних адміністрацій). Законом узгоджуються норми актів законодавства України, що сприятиме істотному покращенню захисту особистих немайнових та майнових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

коментарі

новий коментар