http://rights.martin-club.org.index.php?id=1289553378

У Парижі дитина випала з вікна восьмого поверху в руки перехожого

12.11.10 | NGO.donetsk.ua | ngo.donetsk.ua
У Парижі півторарічна дитина випала з вікна восьмого поверху і завдяки щасливому випадку залишилася цілою і неушкодженою, малюк впав прямо в руки чоловікові, що проходив поруч.

Як повідомляє ІТАР-ТАРС, дитина вижила завдяки низці неймовірних збігів, на першому поверсі будівлі розташоване кафе, і навіть незважаючи на те, що воно було зачиненим, матерчатий навіс над цим закладом врятував дитині життя, ставши свого роду амортизатором при її падінні.

Саме в цей момент біля кафе проходив молодий чоловік, який зумів миттєво зреагувати і спіймати дитя, яке звалилося йому на голову.

"Це просто випадковість. Я опинився в потрібному місці в потрібний час. Дуже радий за врятовану дитину", - прокоментував свої дії сам герой, що опинився до того ж лікарем за професією і відразу ж до приїзду швидкої визначив, що маля зовсім не постраждало.

За словами одного з очевидців, рятівник напевно багато років займався регбі, щоб розвинути таку реакцію. Інші свідки події відразу ж поспішили на допомогу сестрі дитина, яка випала з вікна: трирічна дівчинка висунулася з того ж вікна, спостерігаючи за подіями, що також могло призвести до її падіння.

Зараз причини події розслідує поліція, у якої є серйозні питання до батьків малюка, які залишили своє чадо без нагляду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в китайській провінції Гуйчжоу в місті Гуйян десятирічна дитина випала з 20-го поверху і залишилася живою.