http://rights.martin-club.org.index.php?id=1277887869

Відкритий простір “Яких змін потребує система захисту прав дітей?”

30.06.10 | http://gurt.org.ua | gurt.org.ua
Відкритий простір “Яких змін потребує система захисту прав дітей?”

Ресурсний центр ГУРТ запрошує представників інститутів громадянського суспільства, що працюють в сфері захисту та забезпечення прав дітей до участі у відкритому просторі, який відбудеться 22-23 липня у Києві.

Теми для обговорення:

Як мобілізувати громади для захисту прав дітей?
Як покращити співпрацю місцевих органів влади та ІГС задля забезпечення прав дітей?
Які механізми, ефективні для забезпечення прав дітей у громадах?
Щоб взяти участь у Відкритому просторі, потенційним учасникам потрібно до 8 липня 2010 року заповнити онлайн-реєстраційну форму на порталі ГУРТ: http://gurt.org.ua/news/conferences/6866/

Кількість місць для участі у Відкритому просторі обмежена!

УВАГА! 10% місць вже заброньовано для тих, хто підтримав розвиток порталу ГУРТ.

Формат

Відкритий простір – це процес, який дає можливість різним групам людей та організаціям обговорити питання, які їх насправді цікавлять, а також обмінятися ідеями, переконаннями, думками та накреслити план втілення цих ідей (детальна інформація - www.openspaceworld.org).

Довідково

Відкриті простори проводяться в рамках Проекту Європейського Союзу «Посилення ролі громадянського суспільства в захисті прав дітей», який здійснюється Ресурсним центром ГУРТ у партнерстві з Молодіжним інноваційним центром «Медіа-М» та Представництвом благодійної організації «Кожній дитині» в Україні за фінансування Європейської Комісії.

Метою проекту є посилення ролі громадянського суспільства в захисті прав уразливих груп дітей, зокрема у забезпеченні права на виховання у сім’ї чи сімейному середовищі.

Контакти

Завійська Мар`яна
ГУРТ
044-296-1052
http://www.dity.gurt.org.ua/

коментарі

новий коментар