http://rights.martin-club.org.index.php?id=1268390918

Волонтер з Берліна приїхав допомагати макіївським дітям

12.03.10
Тиждень тому до Макіївки приїхав німецький волонтер Хаген Крізинг. 29-річний спеціаліст в сфері бізнес консалтингу вирішив скористатися перервою в роботі, щоб подивитись, як працює український соціальний проект та спробувати привнести деякі елементи маркетингу та стратегічного планування в роботу громадської організації.

Спочатку Хаген має намір познайомитися з роботою НУО, вивчити принципи її роботи. Врешті йому хотілося б залишити після себе напрацювання, які зробили б роботу соціального проекту більш ефективною.

Паралельно зі стратегічними задачами Хаген готовий допомагати постійно діючому проекту «М.АРТ.ІН-клубу» - реабілітаційно-тренінговому центру «Дитяче село» (що наразі працює у форматі правозахисного дитячого готелю) з вирішенням нагальних проблем. Зокрема, один з міні-проектів – ремонт гостьового будиночку, який немецький волонтер здійснює разом з іншими, місцевими волонтерами та вихованцями Дитячого селища.

- Мені давно хотілося знайти проект, який надавав би допомогу знедоленим дітям, проект з душею. Саме таких дітей і таку команду я зустрів в М.АРТ.ІН-клубі. Мені приємно, що надання допомоги дітям в організації не бюрократизоване: є актуальна проблема – відразу ж починається пошук шляхів її вирішення. Я вже знаю, що повернуся сюди знов і буду допомагати організації, навіть коли строк мого перебування в Україні добіжить кінця, - кажу гість з Німеччини.

коментарі

новий коментар